THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

23 Ocak 2011 Pazar

Sözcükler

Sesini işitemesem de, sadece yazısını görsem de güzeldi o kelimeleri yanyana görmek... İster sesli, ister yazılı... Anlam gene aynı anlam :)

19 Ocak 2011 Çarşamba

Okunsa çok kızılacak yazı

''Yarın onu göremeyecek olmam'' demiştim önceki yazıda. Gördüm aslında. Buluşmamaya karar vermiştik o gün sınavlar dolayısıyla... Sabah kalkmış temizlik yapıyordum. Telefonum çaldı. 'Haydi hazırlan da çık, aşağıdayım' dedi. Mutlu oldum :)

Mutlu Son

13 Ocak 2011 Perşembe

Ağlama isteği

Garip bir ağlama isteği var içimde, nedendir bilemiyorum. Belirli bir şey olmasa da birçok küçük şeyin birleşimi olabilir. Regl dönemimin yakın olması, yarın onu göremeyecek olmam, hasta olmam, final haftasında olmam... Şimdi düşündüm de ağlamak için haklı sebeplerim varmış...

12 Ocak 2011 Çarşamba

Korkulardan korkmamak

Bugün daha önce de söylediğim gibi birçok şeyden korktuğumu fark ettim. Gelecekten korkuyorum, karanlıktan korkuyorum, sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum, onun kokusunu kaybetmekten korkuyorum... Ama daha önce fark etmediğim bir şey vardı. Ben korkularımı seviyordum. Korkuyorum, çünkü yaşıyorum. Korkuyorum, çünkü önemsiyorum. Ölü gibi yatan tenimin altında bir hayat devam ediyor. Korkuyorum ve bununla gurur duyuyorum.

2 Ocak 2011 Pazar

Yeniyıl

Ne de güzeldi onun kollarında girmek yeniyıla... Evet, belki kalıplara uymayan bir ilişki var aramızda; ama bu onun güzelliğini değiştirmez ki... Ne derseniz deyin aramızdaki şeye, aramızdaki şey güzel bir şey :)