THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

21 Ağustos 2009 Cuma

Matien ve Halerie

Bölüm 2: Succubus'ların* Hikayesi

Succubus'lar bir tür iblislerdi ve erkekleri cezbederek yaşarlardı. Onların özelliği güzel bir kadın şekli almak, erkekleri tahrik etmek ve yaşanan ilişki boyunca karşılarındaki erkeğin enerjisi almaktı. Onların beslenme şekli buydu... Vampirlerle benzerlerdi aslında; sadece kan yerine bu yöntemi kullanıyorlardı. İlişki boyunca enerjisi emilen erkek ya hareket edemez hale geliyor ya da ölüyordu.

Bu yüzden succubus'lardan çok korkuluyordu. Bir dönem güzel kadınlar yakılmaya başlanmıştı. Hatta kurunun yanında yaş da yanıyordu. Güzel kızlardan bazıları succubus olmakla suçlanıyor ve cezalandırılıyordu. Sayıları azaldıkça onları yakalamak daha kolay hale gelmişti. Ancak insanların açgözlülüğü onları yakmalarına engel olacaktı. Dönemin güçlü ve kötü insanları succubus'ları birer birer yakaladılar. Onların yerine masum kızları yaktılar. Böylece onları ölmüş gibi gösterip, kendi istekleri için kullanabileceklerdi.

Gizli işlerini yapmak artık çok daha kolay olmuştu. Çünkü bir succubus'a karşı koymak neredeyse imkansızdı. Succubus'lara öldürmek istedikleri kişileri söylüyor, bunun karşılığında yaşamalarına izin veriyorlardı. Elbette ki kaçmaya çalışanlar oldu. Ancak yakalandıklarında büyük işkencelere maruz kaldılar.

Ve içlerinde en güzel olanın ismi ise Halerie'ydi. Mükemmel bir katildi. Duyguları yoktu ve erkekleri cezbetmesi çok daha kolaydı. İşini yapıyor ve geri dönüyordu. Bu kızıl saçlı güzel, ırkının en önemli kişisiydi.

Güzeller güzeli Halerie...

----------------------------------------------------------------------

*Succubus'un çoğulu aslında Succubi'dir.

0 yorum: